Yritys

Arestech Oy on 2014 perustettu tuotesuunnitteluun erikoistunut kasvava yritys. Toimitilamme sijaitsevat Joensuussa ja Espoossa.  

Ketkä ovat asiakkaitamme?

Tuotteita valmistavat yritykset

Toimimme mm. tuotekehitystiimin apuna omalla osaamisalueellamme tai hoidamme itsenäisesti tuotteen kehittämisen vaatimusten mukaisesti.

Start-upit ja ideanikkarit

Onko sinulla idea tuotteesta? Autamme tuoteidean jalostamisesta ja kokeilusta aina tuotannollisen laitteen suunnitteluun ja toteutukseen saakka.

Missio

Yrityksemme tarkoitus on auttaa asiakkaitamme menestymään laadukkaiden, innovatiivisten, tehokkaiden ja kestävien ratkaisujen avulla.

Visio

Tahdomme on olla maailmanlaajuisesti innovatiisuudestaan ja huikeasta palvelusta tunnettu teknologiatalo. 

Meille töihin

Oletko innokas ja osaava tuotekehittäjä? Haluat olla kehittämässä tuotteita kaikkialle maailmaan ja osallistua moninaisten vaihtelevien tuotteiden kehittämiseen erilaisten asiakkaiden kanssa.

Meillä saat työskennellä huippu-osaajien kanssa tasa-arvoisessa työ-yhteisössä.  Työ meilllä on itseohjautuvaa ja pomoja ei ole hengittämässä niskaan. 

Haemme jatkuvasti uusia erilaisia osaajia joukkoomme. Jos kiinnostuit niin laita meille rohkeasti vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla