Tuotteen

Tuotannollistaminen

Hyvä idea tai toimiva prototyyppi ei ole yhtä kuin tuotantoon sopiva tuote. Tarjoamme kokonaisratkaisun tuotantokelpoisen laitteen toteuttamiseksi.

Case

VISO e-paperinäyttö

Kehitimme VISO e-paperinäyttöä prototyypistä aina tuotantomalliin saakka. Prototyyppi toteutettiin valmiilla Arduino-kehityskorteilla. Tuotantomallin suunnittelussa teimme yhteistyötä asiakkaan, muotoilijan, ohjelmistotalon ja ruiskuvaluun ja mekaniikkasuunnitteluun erikoistuneiden yrityksen kanssa. Laite testattiin testilaboratoriossa ja siten varmistettiin, että laitteen ominaisuudet täyttävät sille asetetut viranomaisvaatimukset ja standardit.

Tuotannollistaminen on monen tekijän summa

Tuotteen tuotannollistaminen vaatii lukuisten asioiden huomioimista. Laite on testattava monipuolisesti standardien asettamien vaatimusten mukaisesti. Testit voivat sisältää mm. turvallisuus- ja EMC-testejä. On varmistettava, että laitteen tuotanto on järkevää ja kannattavaa. Muotoilijan apua tarvitaan, jotta laitteesta saadaan esteettinen, käytännöllinen ja käyttöympäristöönsä soveltuva. Myyminen vaatii markkinointia.

Kaikkien sidosryhmien hallitseminen on helpompaa, jos projektilla on henkilö, joka pitää ohjakset käsissä. Me voimme tarjota osaajat projektisi kaikiin osa-alueisiin.

Valmistusta erikokoisille sarjoille

Tuotteen tuotantosarjan koko voi vaihdella muutamasta kymmenestä useisiin tuhansiin. Voimme järjestää tuotannon sopivat yhteistyökumppanit erilaisiin tarpeisiin. Elektroniikan valmistuksessa yhteistyökumppaneinamme toimivat mm. Elektroniikan 3K-Tehdas, Darekon Oy ja Jotwire Oy.

Tavoitteellista sammon taontaa

Opas tuotekehitysprosessiin - vinkkejä, neuvoja ja kokemuksia

Lataa tästä ilmainen tuotekehityksen opas oman tuotekehityksesi tueksi. Oppaaseen olemme listanneet mm. sudenkuoppia, joita matkalla tulee vastaan ja asioista, jotka kannatta ottaa huomioon kun elektroniikkatuotetta lähetään kehittämään.